Ingredients
2 teaspoons olive oil
1 large onion, finely chopped
3 cloves garlic, finely chopped
1 large red bell pepper, cut into 1/2-inch pieces
1 cup basmati rice
1-1/2 teaspoons grated lemon zest
3/4 teaspoon salt
1 can (19 ounces) chick-peas, rinsed and drained
1/3 cup chopped cilantro
1/4 cup sliced almonds, toasted
Method
In a large saucepan, heat oil over low heat. Add onion and garlic and cook, stirring frequently, seven minutes or until tender.
Add bell pepper and rice, stirring to coat. Stir in 2 cups water, lemon zest, and salt and bring to a boil. Reduce to a simmer, cover, and cook 15 minutes or until rice is tender.
Add chickpeas and cook three minutes to heat through. Stir in cilantro and toasted almonds at serving time.
6.12.05
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
അപ്പോ ബിരിയാണി ഇങ്ങനേം ഉണ്ടാക്കാമല്ലേ..?
ഞങ്ങളൊന്നു പരീക്ഷിച്ചുനോക്കട്ടേ...ബാക്കിയുണ്ടെങ്കില് അറിയിക്കാം..(ബിരിയാണിയല്ല,ഞങ്ങളേ...!!)
സംരംഭത്തിന് ആശംസകള്!!
എന്റെ പഴയ ബ്ലോഗ് തപ്പിയെടുതോ?? അറിയിക്കൂ...ഞാന് കാത്തിരിക്കാം...:)
hmm..yummy..
Post a Comment